tips nak kurus bersama Double Ss Cocoffe

    Assalamualaikom dan salam sejahtera.. hari ni kocai nak share sikit produk yang dah viral ni.. produk ape tu?? Nak tahu blh baca sampai habis.. 😂😂... 
       Apa yang menarik dengan produk ni... 
👉 Dapat membantu dari penurunan berat badan..
👉 Dapat membantu melancarkan masalah pembuangan/sembelit..
👉 Dapat membantu mengurangkan perut buncit..
       Selain dari itu dapat juga membantu suri rumah atau pengangur untuk menjana pendapatan dari segi konsep minum dan jual... 
     Apa minum dan jual ni?? Ok kocai terangkan hehe.. konsep minum dan jual ni apabila pembeli membeli dengan harga Agent... cara untuk membeli dengan harga Agent pembeli harus membeli 7 kotak produk.. Jadi disitu pembeli dapat untung membeli dan menjual.. 
    Produk ni sesuai kerana bahan-bahannya di perbuat dari bahan-bahan semula jadi.. 
Bahan-bahan yang ada didalam produk ini ialah..
👉 Limau.. yang mana limau dapat membantu dalam proses penurunan berat badan dan memperbaiki sistem pencernaan.
👉 Koko.. dapat mengawal acid dalam badan, kaya dengan nutrien yang diperlukan dalam badan dan menyahtoksin dalam badan.
👉 Kopi hijau.. meningkatkan motabilsme, memberi tenaga dan membantu mengawal selera makan.
👉 Asam gelugor.. membantu menurunkan kolestrol jahat didalam badan.
👉 Kacang ginjal putih.. diperkaya dengan serat, membantu mengurangkan menyerapan kanji dan karbonhidrat didalam badan.
👉 Tebu hitam.. mengunakan ekstrak teknologi nano dan menjadi pemanis terbaik semula jadi.
   Ramai yang telah mencuba produk ini dan mendapat hasil yg memuaskan... PRODUK APA YA!!!! produk ini di nama kan Double Ss Cocoffe.. banyak membantu dalam proses menurunan berat badan dan menjana income sendiri... 
    KOPI DSC ni KOPI yang mengenyangkan, mengurangkan rasa lapar dan melawaskan pembuangan bila kenyang, makan kurang.
Bila pembuangan lawas, perut pun kempis.
Sebab tu berat badan mula turun dan mengencil tanpa tekanan.
  
   Untuk keterangan lanjut atau apa-apa pertanyaan boleh la hubungi di nombor 
 📲0168803365

    

1 comment: